ey2CQrlkpvD2W6ceAdPJIRJxxWG4nHkSFL8Mhr9D.jpeg

Werkplaats

Bij Auto & Service bent u van harte welkom voor het onderhoud aan uw auto. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Wij leveren kwaliteit en komen onze afspraken na.

Bij Auto & Service beschikken we over een ruime en professionele werkplaats. Wij zijn gespecialiseerd in Audi, SEAT, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens, maar ook andere merken zijn welkom. Voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw auto te maken heeft, bent u hier aan het juiste adres. Wij werken altijd op een transparante en zorgvuldige manier en maken gebruik van professionele Bosch-apparatuur.

Lease onderhoud

Wij mogen ook uw lease-auto onderhouden en heetten deze dan ook van harte welkom in onze werkplaats. Uiteraard behoudt u uw fabrieksgarantie. Als leaserijder profiteert u van onze samenwerking met vrijwel alle leasemaatschappijen en van Leaseplan zijn wij zelfs first supplier!

Voor iedereen transparant en betaalbaar

Wij werken met vaste en heldere tarieven voor onderhoudsbeurten. Bij afgifte van uw auto weet u wat u moet betalen voor de opgegeven werkzaamheden. En omdat onze monteurs ’s ochtends eerst een diagnose stellen, weet u tijdig of er extra kosten zijn. Onze receptionist neemt namelijk direct contact met u op wanneer er eventuele extra werkzaamheden nodig zijn om uw auto te repareren. Doordat we gebruik maken van Bosch onderdelen weet u ook zeker dat u nooit teveel betaalt. Auto & Service is dus verrassend betaalbaar. Kortom: uw auto is bij ons in goede handen!

U kunt bij ons onder meer terecht voor:

  • APK
  • Bandenwissel
  • Aircoservice
  • Onderhoud
  • Schade
  • Remmencheck
  • Uitlijnen

Kom eens langs, neem contact op of plan online een afspraak in!