ibgsRfKBKVeIEwSBmIqfT5p20iMo1fE9fFmzIoqW.jpeg

Uitlijning van uw auto


Heeft u het idee dat uw auto erg zwaar stuurt, uw stuur scheef staat of dat de auto naar één kant lijkt te trekken tijdens het rijden? Dan kan dit betekenen dat uw auto uitgelijnd moet worden. Het is belangrijk om dit wel zo snel mogelijk te doen, want een afwijking aan dewielstand van uw auto kan vervelende gevolgen hebben. U moet dan onder andere denken aan:

  • een verminderde veiligheid tijdens het rijden
  • een slechter rijcomfort
  • banden en mechanische onderdelen die sneller slijten
  • slechtere rijprestaties, wegligging en stuurcontrole

Breng daarom zo snel mogelijk een bezoek aan Auto & Service in Hengelo voor het uitlijnen van uw auto. Onze uitlijnspecialisten gaan dan zeer zorgvuldig met uw auto aan de slag, zodat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt. Ons advies is om jaarlijks de uitlijning van uw auto te laten controleren. Op die manier voorkomt u een hoop extra kosten in de toekomst.

Uitlijnen auto om bandenslijtage te voorkomen

De wielen van uw auto zijn onder een speciale hoek onder uw voertuig geplaatst. Op die manier heeft de auto de perfecte wegligging en zullen onderdelen minder snel slijten. Ontstaat er een afwijking in de stand van de wielen van uw auto? Dan gaan de banden onregelmatig slijten met als gevolg dat ze minder lang meegaan. Door regelmatig de uitlijning van de auto te laten controleren, bespaart u uiteindelijk flink op de kosten. Overigens wordt bij het uitlijnen uw hele auto uitgelijnd en dus niet alleen de banden (iets wat heel veel mensen wel denken). We maken daarbij gebruik van zeer professionele apparatuur. Wilt u ons ook inschakelen voor het uitlijnen van uw auto? Maak dan online een werkplaatsafspraak of neem contact met ons op.